نظر جلال آل احمد درباره باستان گرایی
یازار : مجید زنگانلی (Məcid Zənganli)
+0 بهیهن - پسندیدندر خدمت و خیانت روشنفکران،(صفحات ۳۲۴ و ۳۲)
جلال آل احمد درباره دوره پهلوی اول می گوید : " در آن دوره بیست ساله، از ادبیات گرفته تا معماری، و از مدرسه گرفته تا دانشگاه ، همه مشغول زرتشتی بازی و هخامنشی بازی بودند" و " هدف اصلیشان این بود که بگویند حمله اعراب(یعنی همان ظهور اسلام در ایران) نکبت بار بود و ماهرچه داریم از پیش از اسلام داریم ...می خواستند برای ایجاد اختلال در شعور تاریخی یک ملت ، تاریخ بلافصل آن دوره را نادیده بگیرند و شب کودتای(رضاخان) رایکسره به دمب کوروش و اردشیر بچسبانند. انگار نه انگار که این میانه هزار و سیصد سال فاصله است "
مهرداد کسانی پدیدهای دیگر از موسیقی پاپ تورکی در آزربایجان
یازار : مجید زنگانلی (Məcid Zənganli)
+0 بهیهن - پسندیدنآدرس سایت رسمی مهرداد کسانی:
http://mehrdadkasani.com/
مهرداد کسانی، از خوانندگان جوان و خوش صدای موسیقی مدرن ترکی در ایران میباشد آهنگهای مهرداد به سبک جدیدی از موزیک پاپ میباشد که در نوع خودمتفاوت است و به قدری دلنشین است که از شنیدن آنها سیر نخواهید شد در زیر میتوانی بیوگرافی این خواننده خوش صدا را از زبان خودش بخوانید همچنین لینک رسمی سایت او را می توانید ببینید آهنگهای زیبای او را دانلود نمیایید این خواننده جوان و باغیرت آزربایجان به قدری بر زبان و سرزمین مادری خود متعصب است که در همان اولین ورد به سایت از نوشته:
Öncə Yaşasın Vətən , Sonra Vətən Yaşasın!
را مشاهده خواهید کرد و همچنین این سایت زبانهای تورکی آزربایجانی به حروف عربی و لاتین نیز پشتیبانی میکند.
برای مشاهده بیوگرافی مهرداد کسانی به ادامه مطلب مراجعه کنید.
یازینین قایناقی(منبع نوشته): بیلینمیر-نامعلوم-!
جنایتی از نوع ایرانی-فارس- بر علیه آزربایجان-تورک-
یازار : مجید زنگانلی (Məcid Zənganli)
+0 بهیهن - پسندیدنبه قلم Strange Lands and friendly people – William O. Douglas
زمانی که ارتش دولتی وارد آزربایجان شد سرو صدای نعره آوری ایجاد کرد. سربازان دولتی تاراج را آغاز کردند، غارت میکردند و میبردند هرچه به دستشان میرسید و به آن هم رحم نمیکردند. (در مقام مقایسه) ارتش روسها از رفتار و کردار بغایت بهتری برخوردار بودند. ارتش دولتی که خود را ارتش نجات بخش مینامید، قشون درنده و اشغالگر بود. این ارتش زخمهای وحشتناکی در مردم به جای گذاشت.
خرمن های دهقانان سوزانده شده نابود گشتند، زنان و دختران روستاییان آزربایجان مورد تجاوز جنسی قرار گرفتند. خانههای مردم غارت و چپاول شدند. اغنام و احشام (چهارپایان) روستاییان به غارت رفتند و دزدیده شدند. ارتش دولتی خارج از کنترل بود. ماموریت ارتش شاهنشاهی آزادی و نجات بود، اما این ارتش مردم عادی را مورد شکار قرار داد و ویرانی، غارت و مرگ از خود بجای گذاشت.
هنوز ارتش شاهی در منطقه بود که مالکان فراری رسیدند. آنها نه تنها خواستار املاک و کرایه آنها شدند، بلکه خواستار کرایههایی شدند که در دوران پیشه وری مردم صاحب زمین شده بودند. این پرداخت های اجباری گذشته سبب نابودی ذخیره غذایی دهقانان و به خاک سیه نشستن آنها گردید.
برگرفته از صفحه فیسبوک : ali reza zardin